♥ Ønsk leveringsdato i indkøbskurven - ellers 1-4 dages levering ♥

Et bæredygtigt og kvalitetsbevidst univers

Evighedsblomster gør det nemt at vælge grønt

Evighedsblomster startede i sommeren 2019. Vi sælger kvalitetsbevidste sæsonblomster der er tørret og bundet i unikke buketter til dig. Da vi vægter kvalitet meget højt, har vi testet mange forskellige blomsterarter og vi har dermed fundet frem til hvilke der egner sig allerbedst som evighedsblomster. Din evighedsbuket vil derfor bevare sin farve og struktur bedst muligt ud i fremtiden.


Vores mission er at skabe et bæredygtigt og kvalitetsbevidst alternativ til traditionelle friske blomster. Et alternativ der er med til at mindske klimabelastningen samt skabe unikke og smukke buketter der kan holde i en evighed. Du kan læse meget mere om hvad vi gør for miljøet i vores bæredygtighedsmanifest her. 

Har du et ønske du vil have opfyldt?

Vi vil gøre alt for at dine ønsker går i opfyldelse hvad angår vores Evighedsblomster, og i vores øjne kan alt lade sig gøre.


Kontakt os endelig med spørgsmål, anbefalinger eller ønsker på mailen:
 info@evighedsblomster.dk

Lær teamet at kende

Emma Villars

CEO

Emma påstår hun taler flydende fransk, men ingen franskmænd forstår hvad hun siger...

Hun startede Evighedsblomster i slutningen af 2019, ved selv at tørre blomster i sin lejlighed på Islands brygge og levere buketter fra sin jernhest. Hun har stor erfaring inden for virksomhedskommunikation, marketing, branding og PR. Emma arbejder fuldtid og læser samtidig Cand.kom på AAU.

Tobias Rytter

CBDO

Tobias er vegetar, men hans livret er mørbradgryde...


Han opsagde sit job som forretningsudvikler i medicinalindustrien for at dedikere al sin energi til udviklingen af Evighedsblomster. Tobias har stor erfaring inden for projektledelse, forretningsudvikling, salg og markedsføring. Han arbejder fuldtid og læser samtidig Cand.merc. MIB på CBS.


Cecilie Nørtoft

Store Manager

Cecilie har arbejdet med blomster siden hun var helt lille i sine forældres blomsterbutikker...


Hun er Store Manager og bidrager her med sin store viden og erfaring inden for kundeservice, ledelse samt viden om blomsterverdenen. Cecilie er i gang med sin bacheloruddannelse i Business Administration and Service Management på CBS.

Laura Hultberg

Blomsterbinder

Laura elsker pastaretter, men brænder dem altid på...


Hun startede med at arbejde med blomster da hun var 15 år i gågaden i Roskilde. Laura har talent og øje for farvekombinationer og buketdesign. Hun har arbejdet som fuldtids-blomsterbinder i 2 år, og har været med siden Evighedsblomsters begyndelse. 


Miki Hacke

Web-praktikant

Miki elsker at bage og har flere glas med surdej i køleskabet...


Han er praktikant hos Evighedsblomster som led i hans uddannelse på KEA, hvor han læser Entreprenørskab og Design. Miki udvikler Evighedsblomsters hjemmeside, webshop og nyhedsbrev, samt er med i videreudviklingen af det visuelle udtryk, hvor han bruger sin viden fra KEA i praksis.