Generelle vilkår gældende for alle køb og leveringer af varer solgt af Evighedsblomster

Evighedsblomster.dk drives i Danmark

Evighedsblomster
Valby Langgade 33
2500 Valby

CVR. nr. 36919744
Telefon +45 20 88 10 66

E-mail: Info@evighedsblomster.dk

 

Bestillinger til levering og afhentning
Evighedsblomster leverer gennem GLS til hele Danmark. Vi leverer mellem 2-4 hverdage. Dvs. din ordre kan forventes leveret senest fire arbejdsdage fra din bestillingsdato.
Ønskes en specifik afhentningdato bedes du angive det i kommentarfeltet i indkøbskurven ved bestilling.
Vær opmærksom på, at bestemt dato kun kan vælges ved afhentning af din ordre.
Levering finder sted fra mandag - fredag. 

 

Hvis modtageren ikke er hjemme
Når din pakke skal til at blive leveret, sender GLS en sms og en mail til dig, hvor du kan vælge alternative leveringer såfremt modtageren ikke er hjemme.
Her kan du vælge at GLS gerne må stille pakken udenfor modtagerens hjem.
Der kan forekomme situationer hvor GLS ikke sætter bestillingen udenfor døren, hvis de vurderer at det ikke er forsvarligt at efterlade bestillingen. Det er kun hvis modtageren bor I hus GLS stiller pakken, så hvis bestillingen er til en modtager der bor i etageejendom, eller anden ejendom, forsøger de at komme ind i lejligheden og ellers tager de pakken med retur. Hele bestillingen tages med tilbage til nærmeste pakkeshop, og via sms og/eller email, anmodes modtageren om at afhente bestillingen snarest muligt i pakkeshoppen.
Evighedsblomster erstatter ikke evt. bortkomne bestillinger såfremt afsender har valgt levering foran døren, da dette tilskrives afsenders ansvar så snart GLS har leveret pakken.

Bemærk
Alle priser og gebyrer er inkl. moms.

Vi accepterer flg. Betalingsmetoder: Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, og American Express, Apple Pay, Google Pay, Shop Pay & Mobilepay

Ved kortbetaling hæves beløbet når ordren er behandlet og afsendt.

Alle kunder modtager ved internetkøb en bekræftelse både på skærmen og via e-mail på, at ordren er modtaget.

Fortrydelsesret
Der er som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på vores blomsterprodukter købt hos evighedsblomster, da der er tale om levering af unikke og håndlavede produkter. jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 1 jf. § 7, stk. 2, nr. 1. Dog tilbyder Evighedsblomster, at du kan fortryde din bestilling helt frem til at du har modtaget en bekræftelse på at din ordre er behandlet. Dette skal gøres ved at ringe til kundeservice på +45 20 88 10 66 eller ved at skrive en mail til info@evighedsblomster.dk
Der er returret på vaser, hvorved du sender en mail til info@evighedsblomster.dk og skriver i emnefeltet "Ønsket returnering af vase". Såfremt du giver vasen i gaven, kan modtager ligeledes returnere vasen.

Reklamationer
Evighedsblomster garanterer, at buketten er leveret forsvarligt gennem GLS. Eventuelle reklamationer, skal rettes til Evighedsblomster på Valby Langgade 33, 2500 Valby, på mail. info@evighedsblomster.dk eller pr. tlf på +45 20 88 10 66 
En sådan reklamation skal finde sted senest første hverdag efter leveringsdagen, hvorved der skal sendes en beskrivelse af reklamationen samt billeder. Vurderingen vil i alle tilfælde bero på varens art og naturlige udseende.  

Databeskyttelsespolitik og cookies
Evighedsblomster behandler personoplysninger om vores brugere og anvender cookies på hjemmesiden www.Evighedsblomster.dk

Evighedsblomsters databeskyttelsespolitik kan i sin fulde længde tilgås ved at klikke her

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

Du kan klage til Center for Klageløsning via http://www.forbrug.dk/

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.
Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@evighedsblomster.dk.

Ansvarsfraskrivelse
Evighedsblomster påtager sig ikke ansvar for tab, der måtte opstå som følge af manglende eller forsinket levering, tekniske fejl, problemer med opkobling til internettet, behandling af data i forbindelse med betaling, eller tab, påført på anden måde, ligesom Evighedsblomster fraskriver sig ethvert ansvar for tab forårsaget af, at brugere af hjemmesiden har anvendt servicen uden at følge de tekniske kravspecifikationer og supplerende vejledninger.

Evighedsblomster er ikke ansvarlig for fejl, eller mangler, ved købte produkter, herunder fejl i data m.v., medmindre det kan påvises, at fejlen kan tilregnes Evighedsblomster som forsætlig eller uagtsom. 

Købelovens ufravigelige mangels regler finder anvendelse ved forbrugerkøb, der er omfattet af købeloven.