♥ Ønsk leveringsdato i indkøbskurven - ellers 1-4 dages levering ♥

Evighedsblomster til konfirmation

 
 
Konfirmation er traditionelt set en festdag der markerer overgangen mellem barndom og ungdom. For mange er dette en festdag uden lige og dertil skal omgivelserne passe til. Vi vil hellere end gerne være behjælpelige med at leverer evighedsblomster til den store dag. 
 
Det her er Jeres konfirmationsfest som derfor også skal afspejle jeres stil og stemning, ønsker og drømme – og det vil vi gerne hjælpe jer med at udtrykke gennem smukke kreationer.
 
Vi har god erfaring med at hjælpe værterne med bordbuketter, borddekorationer, kuvertbuketter, receptionsbuketter, kagebuketter, hårpynt til konfirmanden og meget mere.
 
Fordelen ved evighedsblomster til konfirmation er, at det kan arrangeres i god til og rettes til, så I bliver helt tilfredse med blomsternes udtryk, så det passer ind i jeres personlige fest.
 
I kan både købe eller leje evighedsblomster til konfirmationsfesten. Ved at købe blomsterne, kan de smukke buketter eller dekorationer gives som gave efterfølgende til dem nær jer. Ved at leje blomsterne, kan I spare penge og være miljøorienterede ved at give blomsterne flere liv.
 

Klar til at høre mere?

 
Vi brænder for “den personlige fest” og vil altid have Jeres drømme, idéer og ønsker for den fest I skal holde i fokus – kun fantasien sætter grænser ift. hvad blomster kan gøre for en fest!
 
I må endelig skrive jeres drømme til os og få en uforpligtende snak. Vi forstå hvor mange drømme der er i forbindelse med en dåb og det visuelle udtryk med evighedsblomster vil vi gerne hjælpe jer med.
 
Kontakt os via mail: Info@evighedsblomster.dk eller ringe til os på tlf. 29 80 70 05.