· Levering til hele DK · Fri fragt over 599 kr · 2 til 4 hverdages levering

Tillykke, i skal giftes

Køb eller lej Evighedsblomster til Jeres bryllup

Evighedsblomster vil også med til jeres bryllup!


Er du i færd med at studere den relevante bryllupsterminologi og har brug for tips, eller ved du lige præcis hvordan buketten skal se ud? Uanset scenariet, vil Evighedsblomster elske at hjælpe dig på den store dag. Det allerbedste? Du behøver ikke bekymre dig om sæsonbestemt tilgængelighed, vi giver dig valgmuligheder fra alle årets sæsoner og du kan selvfølgelig beholde buketten som et smukt minde for evigt.

Ikke bare en buket

En af de mest fremtrædende fremvisninger af blomster er selvfølgelig brudebuketten. Den vil være en repræsentation af personlighed, såvel som et kompliment til burdens skønhed. En brudebuket er derudover ofte med til at skabe en rød tråd, med de resterende blomsterdekorationer på den store dag, og kan give dit bryllup farve og tekstur.

Evighedsblomster hjælper jer med at skabe det visuelle udtryk, der giver somerfugle i maven, som da i kyssede hinanden for første gang.

Det er Jeres fest, historie, stil og stemning, og vores ansvar at samle alt det og udtrykke det gennem smukke blomsterdekorationer af evighedsblomster! 

Vi har god erfaring med at hjælpe brudepar, både i form

  • Brudebuket

  • Knappenålsbuketter

  • Bordbuketter

  • Borddekorationer

  • Kuvertbuketter

  • Hårpynt

  • ...Og meget mere

I kan både købe og/eller leje evighedsblomster til Jeres bryllup

  - Ved køb af dekorationerne, kan de smukke buketter bruges i Jeres indretning eller gives som gave til familie eller       venner. 

  -Ved at leje blomsterne, sparer i penge og hjælper evighedsblomsterne til flere liv i en cirkulær økonomi. 

KLAR TIL AT HØRE MERE?

Navn:

Tlf:

Email:

Fortæl os om dine ønsker: