Køb evighedsblomster

 til dit næste event

Hold et mere bæredygtig event med evighedsblomster

Evighedsblomster arbejder ud fra et princip om at passe på vores dejlige natur. 


Hvis du afholder et bryllup, en dåb, konfirmation eller en helt tredje begivenhed så er vi klar til at hjælpe dig med farvevalg, dekorationer og udvælgelse af tørrede blomster som passer ind i jeres personlige stil.


Kig rundt på siden for at få inspiration til hvordan du kan benytte Evighedsblomster til din kommende begivenhed eller fest. Dette er blot udvalg af hvad vi tilbyder, du er meget velkommen til at kontakte os hvis du vil have en helt speciel skræddersyet aftale. Kun fantasien sætter grænser.


Evighedsblomster til jeres bryllup

En af de vigtigste fremvisninger af blomster til et bryllup er selvfølgelig brudebuketten. Den skal være en repræsentation af personlighed, såvel som et kompliment til brudens skønhed. En brudebuket er derudover ofte med til at skabe en rød tråd med de andre blomsterdekorationer på den store dag, og kan give dit bryllup farve og tekstur.


Evighedsblomster hjælper jer med at skabe det visuelle udtryk, der giver sommerfugle i maven, som da I kyssede hinanden for første gang. 


Blomsterskyer 

Vores blomsterskyer er unikke og bliver skræddersyet efter dine ønsker. Skyerne skaber dybde og er med til at præge din fest eller begivenhed med noget, dine gæster aldrig har set før.

Kontakt os for at skræddersy din sky.

Borddekorationer

Der er utallige måder at gøre bordopdækningen til din begivenhed både smuk og personlig. Uanset hvilken fest eller begivenhed du skal afholde, hjælper vi med at gøre bordopdækningen både spændende og levende. 


Vi kan vejlede ved valg af farvetema og sammen med jer sørge for, at bordopdækningen afspejler jeres personlige stil.


Evighedsblomster kan skræddersye bordbuketter, kuvertbuketter, borddekorationer, receptionsbuketter og meget mere.  


Hårpynt


Med evighedsblomster i din hårpynt kan du sætte prikken over i'et i dit outfit. Vi kan sammen med dig designe hårpynt som passer perfekt til et bryllup, konfirmation, dåb eller andre glædelige begivenheder.


Vi sørger for, at hårpynten passer til din personlige stil og det ønskede udtryk. Hårpynten kan laves som krans, hårbøjle, hårklemmer eller noget helt fjerde.  


Kontakt os

Vi er også til rådighed på tlf. +45 20 88 10 66

Vi har telefontid torsdag - fredag kl. 10-17:30 lørdag fra kl. 11-14.

*Navn:

Tlf. nummer:

*E-mail:

*Dine ønsker: