Vælg Evighedsblomster for en bæredygtig og visuelt smuk erhvervsløsning 

Evighedsblomsters erhvervsløsninger

Evighedsblomster tilbyder æstetiske, miljøvenlige og alternative erhvervsløsninger til friske blomster. Det er et mere økonomisk og bæredygtigt koncept, som i trygt kan tilføje til jeres grønne profil.


Vi tilpasser vores produkter til jeres interiør og vi skifter efter sæsonens farver, for at opfriske jeres udsigt. 

I vælger selv hvor ofte vi skal komme og skifte dekorationerne.


Kontakt os nu for at få en smuk og bæredygtig løsning til kontorer eller butikker.

Sådan fungerer det

Vi udregner en pris til jeres virksomhed ved at kigge på disse fire kriterier i form af jeres valg og ønsker. Tryk på dem for at få yderligere information. Vi står klar med råd og vejledning, så I kan få den mest optimale løsning.

  • 1. Vælg et antal af produkter


  • 2. Vælg hvilken type produkter


  • 3. Vælg størrelse af produkter


  • 4. Vælg frekvens for udskiftning


Det kan være behjælpeligt at danne sig et overblik over, omtrent hvor mange produkter I skal bruge. Evighedsblomster kan levere til virksomheder i både større og mindre skala. Vi vil også gerne vejlede jer i beslutningen om, hvor mange produkter I vil få brug for.

Der er et væld af muligheder og retninger at gå i, når arbejdspladsen skal udsmykkes med Evighedsblomster. Vi kan levere alt fra buketter af forskellig fylde og størrelse til store vægdekorationer og blomsterskyer, som skaber liv og fylde i lokalet. Vores Evighedsrammer er desuden en fantastisk måde at skabe god akustik i et lokale på en smuk og bæredygtig måde. Vi kan også specialdesigne buketter eller dekorationer efter jeres ønsker. Uanset hvilke Evighedsblomster I vælger, fyldes jeres arbejdsplads med liv og skønhed.

Vi er opsatte på at finde den bedste løsning til jeres lokaler. Dette kan både være i form af buketter eller enkelte grene og blomster, men vi er også leveringsdygtige i større installationer som har til formål at udfylde vægge eller andre større overflader. Vi kan tilpasse målene specifikt til jeres behov, og står klar med råd og vejledning. Find inspiration i vores udvalg nedenfor.

Evighedsblomster er en bæredygtig måde at skabe et nyt udtryk i et lokale. Vores blomster kan genanvendes til nye buketter efter brug på jeres arbejdsplads. Dette gør, at I med god samvittighed kan udskifte dekorationer eller buketter, når I finder dette nødvendigt. Vi giver 30 % i rabat på udskiftninger af Evighedsblomster.

Fordele ved at vælge Evighedsblomster

  • Et smukt og moderne visuelt display
  • Færre omkostninger end ved traditionelle blomster
  •  Giver evighedsblomster flere liv ved at indgå i en cirkulær økonomi
  • Tilføjer et bæredygtigt initiativ til jeres grønne profil
  • I sparer 20 % på alle udskiftninger

Et bæredygtigt initiativ

Blomster fra Evighedsblomster kan i modsætning til friske blomster holde for evigt, og kan derfor genbruges til andre buketter, når de ikke længere skal forskønne jeres arbejdsplads. Dermed er blomsterne særdeles miljøvenlige, indgår i et cirkulært system og kan være med til at gøre jeres virksomhed mere bæredygtig.

Elegant, eksklusiv skønhed

Buketter og dekorationer er bundet i hånden, og derfor er der ikke to buketter, der er ens. Herudover kan alle løsninger specialdesignes til jeres arbejdsplads, og i vælger også selv, hvornår i ønsker at skifte det visuelle udtryk i jeres dekorationer. På denne måde kan jeres virksomhed altid være æstetisk smukt dekoreret på unik og eksklusiv vis.

Elegant, eksklusiv skønhed

Buketter og dekorationer er bundet i hånden, og derfor er der ikke to buketter, der er ens. Herudover kan alle løsninger specialdesignes til jeres arbejdsplads, og i vælger også selv, hvornår i ønsker at skifte det visuelle udtryk i jeres dekorationer. På denne måde kan jeres virksomhed altid være æstetisk smukt dekoreret på unik og eksklusiv vis.

Et økonomisk valg

Da vores Evighedsblomster kan holde for evigt under de rette omstændigheder skal de ikke udskiftes som friske blomster, selvom de har samme smukke, levende udseende. Når i ønsker at skifte det visuelle udtryk på arbejdspladsen, får I 30% i rabat på udskiftninger af buketter og dekorationer. 

Kontakt os for din erhvervsløsning

Vi kommer gerne ud til jer og udbyder vores koncept, eller sætter jer hurtigt op med en erhvervsløsning.

Virksomhedsnavn:

Tlf.:

E-mail:

Besked: