Bryllup

Bryllup

Evighedsblomster er den perfekte form for blomster og dekorationer til den perfekte bryllupsfest.

Bryllupper er vidunderlige og en glædesdag. Derfor må brudeparret ikke være pressede på dagen, fordi der har været mange måneders planlægning.
Derfor kan du spare tid, penge og energi ved at få evighedsblomster til dit bryllup.

Vi har god erfaring med kommende brude der ønsker at have brudebuketten på plads i lang tid forinden og rette den til, så de er helt tilfredse med det endelige resultat. Vi laver selvfølgelig tilhørende knappenålsbuketter.
Derudover kan den vare evigt efter brylluppet - ligesom vores slogan "Fordi kærlighed varer evigt" og skabe gode minder fra den store dag.

Dette er blot få fordele ved at anvende evighedsblomster, idet du også kan give bordbuketterne ud til dine venner og familie, som måske har hjulpet med bryllupsforberedelser og været en støtte. Så kan de også have evighedsblomster fra brylluppet og en nem og billig gave som tak for hjælpen efter brylluppet.

Vi skræddersyer brudebuketter, knappenålsbuketter, bordbuketter, hårpynt, blomsterskyer og blomsterdekorationer efter dit ønsker i valg af farve og størrelse.

Vi udlejer ligeledes både borddekorationer og bordbuketter, hvis du ønsker at være god mod miljøet og spare lidt ekstra.

Send en mail til os - Info@evighedsblomster.dk og så inviterer vi til en uforpligtende snak om, hvad I har af drømme, ønsker og ideer.

 

Tilbage til blog