Bæredygtighedsmanifest

Bæredygtighedsmanifest

Evighedsblomster er opstået ved en iver efter at finde et alternativ til friske blomster. Friske blomster der holder i kort tid, er en klimabelastende vare og derfor arbejder Evighedsblomster for, at den glæde smukke blomster spreder, sker ud fra en princip om at få det smukke til at holde længere.

Vi mener det er spild af ressourcer, skønhed og penge at have en buket i en begrænset periode, når det også er muligt at få samme følelse og visuelle udtryk med
Evighedsblomster.

Ved at købe en evighedsblomst, er du med til at mindske CO2 udslip fra produktion, transport og bortskaffelse af friske blomster. Vores evighedsblomster kan skabe glæde for evigt, det eneste du skal gøre, er at sikre evighedsblomsterne ikke står i direkte sollys, og de skal ikke have vand.

Afhentning Evighedsblomster sker i en miljøvenlig bil. Alt emballage er forhandlet hos en bæredygtig forretning, og vi leverer blomsterne i genbrugspapkasser. Fordi vi mener, at princippet om bæredygtighed skal gennemsyre hele virksomheden - selvom det ikke altid er let, er det det hele værd.

Vi ser frem til at dine Evighedsblomster kan skabe glæde i måneder og endda år.

Tilbage til blog